Alberto Rossi, de ondernemer

“Ik volgde een opleiding op de Hotelschool in Den Haag om vervolgens 10 jaar in de hotellerie te werken. Ik heb bij diverse bedrijven ervaring opgedaan op het gebied van food & beverage, dutymanager en sales & marketing.
Op 14 april 2006 wist ik mijn grote wens, namelijk een eigen bedrijf, uit te laten komen. Eindelijk! Werken in de keuken van mijn geboorteland. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten.”

Maurizio Pelle, de chefkok

De Italiaanse Maurizio Pelle uit Rome heeft de liefde voor de keuken in zijn bloed zitten. “Ik begon op 13-jarige leeftijd in de afwas in het restaurant van mijn oom. Naarmate ik ouder werd ging ik helpen in de keuken. Op mijn 25e vond ik het tijd worden om mijn eigen weg te gaan. Vandaar dat ik nu al 30 jaar chefkok ben in restaurant Deliziosa. Mijn passie!”

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb